Muszáj valamennyire intelligensnek lenned, hogy észrevedd, hülye vagy.

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Feltetted már magadnak ezt a kérdést?

Vajon miért vagyok egyedül??? (Világ Rendje: 3-18)

2018. augusztus 26. - Fot L' Mondó

"Vajon miért vagyok egyedül?"  

Feltetted már magadnak EZT a kérdést? Főleg, ha már hosszabb ideje magányos vagy?
... 
Olvasgatom az ismerőseim által megosztott a különféle "okosságokat terjesztő" fészbuk oldalak posztjait. Lehet találni mindenfélét A-tól Z-ig... 
Sok-sok ("egyedülálló") ismerősöm "kapaszkodik" a "személyiségfejlesztő" oldalak posztjaiba (és osztja meg azokat), melyek leginkább arról szólnak, hogy "NE VÁLTOZZ MEG! ÍGY VAGY JÓ! Ha így nem tetszel valakinek/senkinek, az nem a Te hibád... (hanem a milliónyi másiké, aki Téged nem értékel...)"

NEEEM, A LÓHERÉT NEM! Igenis a TE HIBÁD!    
Bocs, de legalább egy kicsit szállj már magadba!!! Ha tök egyedül vagy már évek óta, ha lennének lehetőségeid kapcsolatokra, de valahogy sosem jön össze, akkor BENNED VAN A HIBA...

Persze, a döntés a Tiéd:
1. Nem változtatsz a kisugárzásodon-hozzáállásodon-személyiségeden-viselkedéseden (ahogy a gyengécske FB-posztok sugallják), de akkor valószínűleg hosszú-hosszú ideig még egyedül maradsz... Lehet, hogy egyszer majd TÉNYLEG eljön a szőke herceg, de Te akkor már (90 évesen) eléggé szottyadt leszel a családalapításhoz...
2. Változtatsz a kisugárzásodon-hozzáállásodon-személyiségeden-viselkedéseden, azaz KOMPROMISSZUMOT KÖTSZ és jóval nagyobb eséllyel indulsz a párkeresésben...
No persze, ez utóbbihoz energiát kell befektetned a dologba...

De ha csak a külsőségekre figyelsz oda és elnyomod az Önvalód (lelked) hangjait, ha "homokba dugod" a fejed a folytonos bulizásokkal (pl. mindenféle felszínes táncklubokba szerveződés) és ez alatt azt próbálod magadnak és a külvilágnak sulykolni (hazudni), hogy MENNYIRE JÓL ÉRZED ÍGY magad, semmi sem fog változni, CSAK AZ IDŐD KETYEG ezen a világon... 

Na persze, bármikor járhatsz úgy, a 40-es családanya a salsaval és nagypapival...

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr9714203445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2018.08.26. 13:11:40

Kompromisszumok elfogadásával sokkal könnyebb, hidd el...

Pl. ha (nőként) letennél arról, hogy Neked csak dúsgazdag, jóképű, extrém sportokat űző, legalább 185 cm magas, sportosan kigyúrt, legalább 180-as IQ-jú, humoros, családcentrikus, humanitárius tevékenységeket rendszeresen űző vállalati nagyvezér szőke herceged legyen, sokkal könnyebben találsz magadnak párt, hidd el... ;)

EG0 2019.02.04. 10:45:45

Hát igen, különösen vicces ezt 35-40 felett nőktől olvasni elvárásnak a millió online társkereső tengerében. És igen, léteznek ilyen pasik, csak azok ezen "hölgyek" 10-15 évvel fiatalabb kiadását is megkapják simán, esetleg egy sokkal kellemesebb, kompromisszum-készebb egyéniséggel is.
És hát a fiatalabb kiadással még lehet családot alapítani is, nem más gyerekét kell nevelni vagy elfogadni az utód nélküliséget.
Ha felvetettem ezt egyetlen érintettnek is, kivétel nélkül visszatámadást, mocskolódást kaptam.
Továbbá azt, hogy a velük egykorú, ne adj isten pár évvel idősebb pasik kivétel nélkül magukat elhanyagolt szarkupacok, és különben is, az előző X pasija is fiatalabb volt nála.
És csak azt nem veszi észre a saját mondatában, hogy "VOLT". Mert VÉGE.
Pont ezért gondolom, hogy a fenti írásra, ha egyetlen el is olvassa, az lesz a reakció, hogy "k anyád", és nem az, hogy "megyek és átgondolom az életemet".
De ha tévednék, szívesen olvasom valamely érintett hozzászólását.

aefzuj 2020.06.17. 20:31:57

Jó-jó, ebben is van némi igazság. Viszont ez kizárólag a béták mentsvára, kompromisszumok tömkelegével élni ugyanis csak nekik kell.

Egy alfa (akár hím akár nő) hírből sem ismeri a kompromisszumokat, mert azok nélkül is jut neki szaftos falat a húspiacon. Kereslet-kínálat, ugye. Egy bétának eleve az a felállás jut a húspiacon, hogy aki neki megfelelne, az szóba sem áll vele, akinek meg ő jó lenne, azzal ő nem tágyal (rangon alulinak érezvén). Hehe, sakk-matt, marad a picsogás meg a kompromisszumhegyek.

Nem véletlen, hogy párkapcsolatpicsogni csak a nyeretlen béták szoktak.

Az alfáknak ilyesmivel nem kell törődniük, mert a postára nem tudnak úgy elmenni, hogy ne kapjanak az élettől jó ajánlatokat. Csak hát ugye a Zemberek túlnyomó része béta szintű. Sőt, van közöttük szép számmal még omega is. De valahogy ezek mind meg vannak győződve arról, hogy nekik egy alfa jár és az alá nem is hajlandóak adni.

Szóval, aki bétának született, annak a kompromisszum marad vagy a háziállat tartás.

Hát, így jártak. Sz@r nekik. Majd legközelebb tessék jobban figyelni születéskor, hogy jobb legyen a genom.
süti beállítások módosítása