Muszáj valamennyire intelligensnek lenned, hogy észrevedd, hülye vagy.

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Aki nyavalyog, de nem változtat...

Mai alapgondolat (Világ Rendje 9-7)

2016. április 02. - Fot L' Mondó

"Aki nyavalyog, de nem változtat, annak még nem fáj eléggé."

Ideje lassacskán felébredni!

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr898554334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2016.05.09. 13:28:56

Mostanában folyamatosan azt hallom/látom, hogy mindenki nyavalyog. Az emberek többsége pontosan látja, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. A politikusok és familiárisaik (seggnyalóik) szétlopták az országot. Ezt a tevékenységet fejlesztette tökélyre az Orbán-klán, bűnszervezeti szintre süllyesztve a magyar társadalom működését. Ezek szerint, még nem fáj eléggé...

Mostanában folyamatosan azt hallom/látom, hogy mindenki nyavalyog. A címbeli idézetet citálva, úgy látszik még nem fáj eléggé a magyaroknak, hogy nincs már országuk, nincs már nemzetük. Ezen a 93ezer négyzetkilométeren csak egymás mellett élő emberek vannak, de már nem alkotnak egységes társadalmat, egységes nemzetet. Mi vagyunk az élő példája az "oszd meg és uralkodj" elv hatékony működésének... Ezek szerint, még nem fáj eléggé...

Mostanában folyamatosan azt hallom/látom, hogy mindenki nyavalyog. Aki azt hiszi, hogy ezt a maffiaklánt demokratikus módszerekkel el lehet zavarni, az egy álomvilágban tengődik... Ideje lassacskán felébredni!

Kútmester 2016.05.22. 11:11:02

@Fot L' Mondó: Márpedig el lehet demokratikus módszerekkel is. Lásd időközi választások: Veszprém, Tapolca, Salgótarján, stb. Egyébként egy gengszterváltás nem megoldás az ország problémáira. A legtöbb amit most tehetünk, hogy 2018-ban próbáljuk a kisebb rosszat választani.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2016.05.22. 11:25:26

@Kútmester: Legyen igazad! Kívánom tiszta szívből! És meg is fogok ezért tenni mindent, ami a saját erőmből telik...
Mert különben nem marad más, csak az erőszak, ami nagyon nem lenne jó...! Sok jó ember is meghalna...

Kútmester 2016.05.22. 14:11:20

@Fot L' Mondó: Milyen erőszak? Fidesz székház szétverés? Nem lenne itt semmiféle halál. Orbán nem küldené rá a rohamrendőröket a népre ez 100%. Az erőszakot meg el kell felejteni.
süti beállítások módosítása