Muszáj valamennyire intelligensnek lenned, hogy észrevedd, hülye vagy.

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Azt kell(ene) eldöntened, ki vagy most és ki akarsz lenni!

Mai alapgondolat (A Világ Rendje: 1-16)

2018. április 30. - Fot L' Mondó

Azt kell(ene) eldöntened, ki vagy most és ki akarsz lenni!

Amíg nem ismered Önvalód (igazi önmagad), addig nem is keletkez(het)nek igazán SZÁMODRA létrejövő igények benned az életed alakulását tekintve. Ezáltal (élet)céljaid sem keletkez(het)nek és csak felszínes, sehova sem vezető tevékenységekkel [bulizás, táncklubokba (pl. salsa, bachata, kizomba, stb.) szerveződés, stb.] múlatod a drága időd ebben az életedben, karmát termelve magad és a környezeted számára.

Önvalód megismeréséhez az elmélyülésen keresztül vezet az Út. Amíg minden érzéked elnyomod hamis (látszat)tevékenységekkel és közben azt hazudod magadnak, "legalább élek...", nincs esélyed a valódi elmélyülésre... nincs esélyed az Utad megtalálására... csak sodródsz... és az időd múlik ezen a világon...

Gondolkodj!

Nehogy úgy járj, mint az egyszeri 40-es családanya nagypapival és a salsaval...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr2513882006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása