Muszáj valamennyire intelligensnek lenned, hogy észrevedd, hülye vagy.

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

Fot L' Mondó - A Világ Rendje

A tudatlanság útján járót a félelem vezérli.

Mai alapgondolat (Világ Rendje: 11-11)

2018. június 23. - Fot L' Mondó

"A tudatlanság útján járót a félelem vezérli"

Az emberek többsége tart a számára ismeretlen dolgoktól...

Manapság visszafelé haladunk a fejlődésben. Annak ellenére, hogy rendelkezésre áll az internet adta "tudásszabadság", az emberek ma sokkal kevesebbet tudnak, mint akárcsak egy emberöltővel ezelőtt. Megérne egy gondolatsort, hogyan s miként lehetséges ez? Miért lehet ennyire sikeres a nyugati agymosó média és mi a célja ezzel a médiát irányítóknak? Bár ez utóbbi világosnak tűnik: HATALOM / URALOM. 

A tudatlan embert könnyű befolyásolni, irányítani. Mind az egyén szintjén (lásd pl. a 40-es családanya, aki most lett "salsaribanc"), mind a társadalom szintjén ("migránssorosozás").

DE mint minden, ez is Rajtad áll... Sokan DÖNTENEK úgy (persze, az ösztönlény szintjükön és nem tudatosan), hogy homokba dugva a fejüket élik le ezen életüket (munka + buli/tánc).

Dönthetsz úgy is, hogy nem leszel tudatlan, persze, ez némi lemondással és energiabefektetéssel jár, de így esetleg ezen földi léted alkonyán van esélyed arra, hogy ha visszatekintesz, látod a saját lábnyomaid a megtett Utadon...

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelmondo.blog.hu/api/trackback/id/tr4514066335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása